mainos_1080

Käyttö ja kunnossapito (Varaosat ja tarvikkeet)
Tiedonhallinta, tietojärjestelmät, digitalisaatio

Oikein valitut merkintäratkaisut on vastuullinen valinta

CTA

Exxi Oy on teollisuuden merkintöjen asiantuntija yli 35 vuoden kokemuksella. Exxin tarjoamat kestävät ja huolella pohditut merkintäratkaisut vähentävät tarrahävikkiä säästävät resursseja. Näin kestävät tarrat tukevat käyttäjäorganisaation vastuullisuutta.

”Teollisuuden merkinnät kannattaa laittaa kerralla kuntoon ja panostaa vähän enemmän laadukkaisiin, oikein valittuihin tarroihin, jolloin organisaatio säästää aikaa myöten resursseja, energiaa ja aikaa”, Exxi Oy:n myyntiedustaja Miikka Lotti toteaa.

Oikeat tarrat oikeaan paikkaan

”Asiantuntemus on meidän kilpailuetumme. Selvitämme asiakkaan tarpeet ja tarjoamme siihen parasta ja sopivinta tuotetta. Toimitamme viranomaisvaatimukset täyttävät tulostusmateriaalit, joille on tietysti saatavissa kaikki vaaditut todistukset. Toimitustarkkuus on myös todella korkealla tasolla, eikä asiakas ei jää yksin ostopäätöksensä kanssa”, Lotti luettelee.

Tavoitteena on valita tarrat, jotka kestävät esimerkiksi jonkin laitteen tai asennuksen koko eliniän vaativissakin olosuhteissa, sekä ulko- että sisäkäytössä.

Exxi Oy
”Etsimme parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin kokonaispalveluna, materiaalit edellä. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja haemme niihin oikeasti hyvät ratkaisut”, Exxi Oy:n myyntiedustaja Miikka Lotti toteaa.

”Tarran pitää käyttökohteesta riippuen kestää muun muassa uv-säteilyä, kemikaaleja ja lämpötilaeroja. Näin voidaan vähentää mahdollisia tarrojen vaihto- ja korjauskustannuksia sekä hävikkiä. Laadukkaat tarrat kestävät vaativassa ulkokäytössä vuosikausia”, Lotti toteaa.

Esimerkkinä hän ottaa aurinkovoimaloiden merkinnät. Aurinkovoimapuistoissa saattaa olla tosi paljon erilaisia merkintöjä, ja hätiköidyt päätökset merkintäasioissa voivat tuottaa paljon ylimääräistä huolto- ja korjaustarvetta aurinkovoimapuistojen elinkaaren aikana.

”Tarrat eivät esimerkiksi pysy kiinni ja pahimmillaan joka vuosi joudutaan tekemään uudet tarrat, jos alun perin ei ole käytetty kestäviä ja tarkoitukseen sopivia tarroja. Näin syntyy turhia kustannuksia ja ajan sekä energian hukkaa”, Lotti sanoo.

Tarratulostimeen kannattaa satsata

Pitkällä aikavälillä oma tarratulostus on Lotin mukaan kannattavampaa kuin esipainettujen tarrojen jatkuva osto ulkoa. Oma tulostus säästää aikaa ja rahtikuluja. Eikä tarvitse pelätä, että tarrat loppuvat kesken.

”Rohkaisemmekin asiakkaitamme hankkimaan oman tarratulostimen, kun olemme löytäneet heille sopivimmat materiaalit. Tarratulostimen avulla voidaan minimoida hävikki, kun varastossa ei makaa vanhentuneita ja epäkurantteja tarroja. Samoin erilaisiin muutoksiin tarvittavat tarrat voidaan tehdä itse. Samalla voidaan vähentää myös logistisia päästöjä. Tarjoamme aina myös teknisen tuen tuotteillemme”, Lotti korostaa.

Lisätietoja: www.exxi.fi

Teksti: Jari Peltoranta

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!




PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »