mainos_1070

Lastuavat työkalut (työstönesteet)

Kestävä, ympäristöystävällinen ja laaja-alainen työstöneste tuo säästöjä ja tehoa

artikkelikuva: Kestävä, ympäristöystävällinen ja laaja-alainen työstöneste tuo säästöjä ja tehoa

Telko Oy:n edustamaan Castrol brändiin kuuluu Hysol XBB-tuotesarja, joka on turvallinen, toimintavarma, käytettävyydeltään laaja-alainen sekä ympäristöystävällinen työstöneste Castrol Hysol SL 50 XBB. Boori- ja biosidivapaa Castrol Hysol SL 50 XBB on pitkäikäinen ja sen avulla koneisiin ei muodostu tyypillisiä työstönesteitä vaivanneita ongelmia, kuten bakteeri-, home-, hiiva- ja sieniongelmia.

Castrol Hysol SL 50 XBB sopii yleiskoneistukseen, hiontaan, jyrsintään, poraukseen, kalvaukseen ja avennukseen – käytännössä valuraudasta alumiiniin sekä keltametalleihin.

”Tuote on laajasti asiakkaillamme käytössä ja uudet asiakkaat ovat jopa ensimmäisen testipäivän jälkeen ilmoittaneet pinnan laadun suhteen huomattavia parannuksia aiemmin käytössä olleisiin tuotteisiin verrattuna. Castrol Hysol SL 50 XBB on ominaisuuksiltaan premium neste, joka on edullinen pidemmän käyttöiän ansiosta”, Telkon voiteluaineosaston myyntipäällikkö Tommi Rimpilä kertoo.

TELKO OY

Ei biosideja eikä booria

Työstönesteiden bakteerikasvustolla voi olla suuri vaikutus työturvallisuuteen ja tuotannon seisonta-aikojen pituuteen, puhdistukseen ja jätteiden poistoon. Tavallisissa työstönesteissä bakteeriston kasvun ehkäisy ja tuottavuuden ylläpito on varmistettu erityyppisillä biosideillä, jotka voivat vaarantaa käyttäjien terveyden ja työympäristön turvallisuuden. Näitä haitallisia lisäaineita ei enää tarvita bakteerikasvuston ehkäisemiseen.

XBB-tuotesarja ehkäisee bakteerien, sienien, homeen ja hiivan kasvumahdollisuudet metallintyöstönesteessä ja varmistavat lopputuotteen hyvän laadun, pienentävät tuotantojätteen määrää ja parantavat työturvallisuutta.

Castrol Hysol XBB- sarjassa pH-arvo pysyy tasaisena ilman haitallisia lisäaineita, mikä takaa tuottavuuden säilymisen tavallisia leikkuunesteitä pidempään. Tavallisiin työstönesteisiin pitää aika ajoin lisätä biosideja, mutta XBB-tuotteissa biosideja ei tarvita lainkaan, mikä sekin vähentää kuluja.

TELKO OY

XBB sarjan tuotteita on ollut käytössä Suomessa yli viisi vuotta, ja niitä käyttävät useat Suomen merkittävimmät konepajat. Samaan sarjaan kuuluu myös erityisesti alumiinin koneistukseen suunnattu Castrol Alusol XBB -tuotesarja. Mahdollisimman laadukkaan työstönesteen valinta takaa tuotannon varmuuden tulevaisuudessakin kemikaalilainsäädännön tiukentuessa.

”Ilmainen Castrol XBB-sarjan ensitäyttö tuotekokeilua varten.

Kokeilu ilman kuluja

Tuotesarjan yli viiden vuoden kokemuksen perusteella on todettu, että asiakkaiden työstönestekulutukset ovat pudonneet Hysol XBB -tuotteiden myötä merkittävästi.

Telko luottaa XBB-sarjan pitkän käyttökokemuksen perusteella uusiin Hysol ja Alusol XBB -sarjan leikkuunesteisiin, että asiakkaille tarjotaan leikkuunestesäiliön ilmainen ensitäyttö testikäyttöä varten. Näin asiakas pääsee itse todentamaan ja kokeilemaan XBB tuotesarjan edut ilman merkittäviä kuluja.

Vuonna 1908 perustettu Telko toimii linkkinä teollisuuden asiakkaiden ja kansainvälisten raaka-ainevalmistajien välillä. Telko toimittaa muoveja, kemikaaleja ja voiteluaineita asiakkailleen. Yrityksen vahvuuksiin lukeutuvat laaja tuotevalikoima, kattava tekninen asiantuntemus ja monipuolinen paikallisten markkinaolosuhteiden ymmärrys. Telko on osa Helsingin pörssissä listattua Aspo Oyj:tä.

Lisätietoja: www.telko.com/fi

Teksti: Jari Peltoranta

TELKO OY

TELKO OY

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!




PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »