mainos_1048

Hyvinvointi

Työsuhdepyörät käyttöön ilman palvelumaksua

artikkelikuva: Työsuhdepyörät käyttöön ilman palvelumaksua

Polkupyöräetu on kustannustehokas tapa tukea henkilöstön hyvinvointia. Bikelink yhdistää pyörien valmistajan, maahantuojan ja myyntiketjun. Yhteistyön ja helppokäyttöisen Portaalin ansiosta pyöräedun voi tarjota vaivattomasti ja ilman välityspalkkioita.

Polkupyöräedun verovapaus 1200 euroon saakka vuodessa on lisännyt kiinnostusta työsuhdepyöriä kohtaan. Polkupyöräetu on työnantajalle edullinen tapa palkita työntekijää, sillä edusta ei tarvitse maksaa palkan sivukuluja. Polkupyöräetu parantaa työnantajamielikuvaa ja sitouttaa henkilöstöä.

kuva
Timo Uotila, Bikelink

”Liikunta vähentää sairaspoissaoloja. Jo 2-3 kertaa viikossa liikkuvilla on 4,5 päivää vähemmän sairauspäiviä vuodessa kuin enintään kerran viikossa liikkuvilla. Yksi sairauspäivä maksaa työnantajalle keskimäärin 351 euroa. Työsuhdepyörä on erinomainen tapa saada työntekijät liikkumaan, mikä tuo säästöjä yritykselle sairaspäivien vähentymisenä”, sanoo Bikelinkin myyntijohtaja Timo Uotila.

Bikelink on Ebike Brothersin lanseeraama työsuhdepyöräpalvelu. Bikelink toimii yhteistyössä Tunturi Oy:n kanssa tuoden yhteen pyörien valmistajan, maahantuojan ja myyntiketjun.

Ebike Brothersilla on pitkä kokemus sähköavusteisten polkupyörien leasing-markkinoilla. Työsuhdepyörien veroetu-uudistuksen jälkeen palvelua on kehitetty vastaamaan entistä paremmin työnantajien tarpeita.

kuva

”Tunturi valmistaa ja tuo maahan kymmentä Suomen tunnetuinta pyörämerkkiä, joten voimme tarjota palvelua ilman välityspalkkioita kaikille yrityksille pienistä suuriin. Vahva yhteistyömme Tunturin kanssa takaa maan parhaan saatavuuden”, sanoo Uotila.

Bikelink tarjoaa myös huoltopalveluita sekä leasing-sopimusten keskeytysturvan. Bikelinkin yhteistyökumppaneiden huoltoverkosto kattaa 40 paikkakuntaa. Huollot ja keskeytysturva 300 € omavastuulla sisältyvät Corporate- ja Enterprise-paketteihin.

kuva

Pyöriä hallinnoidaan helppokäyttöisessä Portaalissa

Bikelinkin palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Työsuhdepyöräetua hallinnoidaan käyttäjäystävällisessä Portaalissa, josta kaikki tiedot löytyvät kootusti. Portaalin kautta raportit lähetetään automaattisesti palkanlaskentaan.

Sopimukset alkavat aina seuraavan kuun ensimmäisenä päivänä, mikä helpottaa ja sujuvoittaa palkanlaskentaa.

”Työntekijä rekisteröityy Portaaliin ja allekirjoittaa työnantajan sopimuksen. Työnantaja valitsee, hyväksyykö vai hylkääkö hakemuksen. Tämän jälkeen työntekijä voi hakea pyörän Ebike Brothers -liikkeistä. Työnantaja allekirjoittaa sopimukset kootusti jälkikäteen”, kuvailee Uotila.

Palvelun käyttäminen on helppoa myös työntekijälle. Sähköisen rekisteröitymisen ja allekirjoittamisen jälkeen pyörän voi hankkia Bikelinkin kumppaniliikkeistä.

”Pyörän hankinnan kulut voi jakaa useammalle vuodelle. Esimerkiksi viiden vuoden leasing-sopimuksella voi hankkia verovapaasti jopa yli 5200 euron arvoisen pyöräpaketin”, Uotila sanoo.

Pyörätarjontaan kuuluu laaja valikoima perinteisiä ja sähköavusteisia polkupyöriä. Ebike Brothersin asiantunteva henkilöstö opastaa sopivan pyörän valitsemisessa ja etuun liittyvissä kysymyksissä.

”Työsuhdepyörien laatua ja takuun kattavuutta on mahdotonta seurata, mikäli pyörän voisi tilata mistä tahansa. Tunnetuimman pyörätoimijan kanssa toimiessa työnantaja voi luottaa huolto- ja takuuhuoltopalveluiden sekä varaosien nopeaan saatavuuteen”, Uotila lisää.

Lisätietoja: www.bikelink.io

Tilaa esittelypaketti

Teksti: Merja Maukonen

Seuraa Publicomedia

Publicomedia uutiskirje

PUBLICO - TOIMIALAMEDIAT

publico - mediat

HR viesti
www.hrviesti.fi

Henkilöstöosaamisen ammattilaisten media, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita

publico - mediat

KITA - Kiinteistö & Taloustekniikka
www.kita.fi

KITA on korkeatasoinen kiinteistö, talotekniikka ja korjausrakentamisen asiantuntijoille suunnattu ammattimedia

publico - mediat

Prointerior
www.prointerior.fi

prointerior on arkkitehtuuriin, tilasuunnitteluun ja julkisrakentamiseen erikoistunut sitoutumaton ammattimedia

publico - mediat

Prologistiikka
www.prologistiikka.fi

prologistiikka on korkeatasoinen logistiikka-alan ammattimedia

publico - mediat

Proresto
www.proresto.fi

proresto on korkeatasoinen horeca-alan ammattimedia joka tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

PUBLICO - TEOLLISUUSMEDIAT

Enertec on korkeatasoinen, monikanavainen energiateknologiaan ja vesihuoltoon keskittynyt, vesi- sähkö- ja energia-alan ammattimedia

publico - mediat

Prometalli
www.prometalli.fi

Prometalli on metalli- ja konepajateollisuuden ammattilaisille suunnattu ammattimedia

PUBLICO - INTERNATIONAL MEDIAS

Seatec - Finnish Marinetechnology is a media for professionals, all over the world, working within the marinetechnology industry

Nordicum, established in 1993, presents the leading Finnish companies and projects within Real Estate & Architecture

UUSIMMAT ARTIKKELIT

MAINOSTAJILLE

Autamme asiakkaitamme rakentamaan merkityksellisiä sisältöjä ja kohdentamaan ne oikeille päätöksentekijöille.

Toimialakohtaisesti ja mitattavasti!




PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »